Als je denkt aan Pagotini komen onmiddellijk volgende kenmerken naar voor:
1) Verfrissend en gevarieerd aanbod
Pagotini combineert tijdloze klassiekers met trendy nieuwe smaken en verdubbelt je verkoopkansen. Van verfrissende cocktails met sorbetijs tot verrassende dessertopties, het aanbod houdt je menu dynamisch en boeiend.
2) Roomrijke samenstelling
Geniet van roomijs met extra veel room, waardoor elke lepel een luxe ervaring wordt.
Dit maakt Pagotini ideale dessertbeleving in zowel luxueuze restaurants als gezellige bistrozaken.
3) Échte ingrediënten
Bij Pagotini werken we enkel met kwalitatieve ingrediënten.
Dit zorgt ervoor dat elke hap net zo authentiek zal zijn als zelfgedraaid ambachtelijk ijs. En die keuze wordt gesmaakt!
4) Smaak tot de laatste lepel
Pagotini behoudt zijn rijke smaak van de eerste schep tot de bodem van de pot.
Door de zorgvuldige productie van onze recepturen en het extra turbineren, behoudt het ijs zijn stabiliteit en luchtigheid tot het allerlaatste opgeschept bolletje.
5) Ga gerust tot de bodem
Door het hogere roomgehalte in Pagotini (voordeel #2) bevat het ijs minder water, wat dan weer kristallisatie voorkomt.
Zo haal je meer uit elke pot. Elke keer.
6) IJskoud schepbaar
Haal je de pot Pagotini uit de vriezer, dan kan je het ijs meteen opscheppen, zonder geklungel. Dit verhoogt de snelheid en efficiëntie bij het serveren, zodat klanten snel kunnen genieten van hun dessert.