1) Oostends vispannetje
Een klassiek Oostends vispannetje boordevol verse vis, schaal- en schelpdieren in een romige wittewijnsaus met fijne groenten.
Een rijk en verfijnd gerecht dat de smaak van de Noordzee tot leven brengt.
2) Oostends vispannetje met aardappelpuree
Een verfijnd Oostends vispannetje in romige wittewijnsaus met schar, kabeljauw, koolvis en zalm, geserveerd met smeuïge aardappelpuree. Een complete en hartverwarmende maaltijd uit de Belgische kustkeuken.
3) Tongrolletjes dugléré
Malse tongfilets opgerold en geserveerd in een verfijnde tomatenroomsaus met witte wijn, sjalotjes en verse kruiden.
Een elegant en klassiek visgerecht met Franse flair.
De gerechten van Delimeal kunnen verwarmd worden in de microgolf op 750W gedurende 9-10 minuten of in de oven op 160°C gedurende 40-45 minuten.
De vispannetjes kunnen onder de grill/salamander tot de toplaag mooi bruin is.